Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

Présentation

  • : Le blog d'Anaxor
  • Le blog d'Anaxor
  • : impresii, calatorii, fotografii si tot ce-mi mai trece prin cap
  • Contact

Recherche

Liens

1 octobre 2008 3 01 /10 /octobre /2008 11:25
       Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand n-am ce face incep sa ma gandesc (prea mult, uneori) la tot ce-am realizat pana acum in viata, la ce-am vrut sa fac si n-am facut, la ce mi-ar place sa obtin in cotinuare si la modul in care voi reusi sa ajung pana acolo...
       Ei bine, fiind in concediu (moment prielnic introspectiei si retrospectiei), am ajuns la concluzia ca vreau mai mult, mult mai mult, de la mine si ca n-ar strica sa-mi continui studiile cu un mic... doctorat. Zis si facut! Am fost la profesor, ne-am stors reciproc creierii pana am gasit o tema adecvata "mintilor luminate", m-am agitat sa-mi pun dosarul la punct, am sters praful de pe cunostiintele mele de engleza si franceza pentru testul de limba, am alergat dupa poze, lucrez intens la proiectul lucrarii (pe care trebuie sa-l predau saptamana viitoare), ma pregatesc pentru inscriere, etc.
       S-ar crede ca, dupa atata agitatie, ar trebui sa fiu multumita. Ei bine, nu! Simt ca n-am dat tot ce pot, ca mai am rezerve pe care nu le-am folosit, ca sunt enorm de multe lucruri pe care nu le stiu, dar pe care vreau sa le cunosc, ca sunt un fel de Emiya Shirou feminin care nu a descoperit inca de ce este capabila.
       Acestea fiind spuse, wish me luck, pentru ca voi avea nevoie! 

Partager cet article

Repost 0

commentaires

Shinju 02/10/2008 10:08

Ei, draga mea, pe toti ne apuca momente de astea. Chiar sipe mine, optimismul in persoana. stiu ca pot mai bine si cand vad ce greseli banale fac (la servici vorbind) imi vine sa imi dau palme singura. Imi propun pe viitor sa fac mai bine, dar asta nu inseamna ca si reusesc. nici self-indulgent nu trebuie sa fim, daca nu reusim sa ne tinem de planuri... cred ca un echilibru face bine mereu. Este o vorba foarte inteleapta in decalogul lui Albert Ellis pentru mentinerea unei gandiri cat mai rationale: Schimba ceea ce poti schimba, accepta ceea ce nu poti schimba si mai ales fa diferenta intre cele doua. Ar trebui sa ne facem bannere prin casa cu fraza asta...

dana 01/10/2008 19:14

Si tu crees que puedes mas asi es.Mucha suerte y espero que al final vas a estar contenta de tu trabajo.
Un abraso fuerte de parte de tu prima.

Corina 01/10/2008 14:22

mai exista si master draga daca vrei.....le poti face pe amandoua ...asa ca sa ai timpul ocupat. acum vorbimd serios: nimeni nu stie tot, nici macar jumatate si daca ai putin respect de sine mi se pare normal sa vrei sa stii mai mult, dar nu e cazul sa facem din asta un subiect de stress. tine de noi sa nu lasam sa treca nici o zi fara sa invatam ceva nou...desi mereu ni se va parea ca nu am facut-o.

Anaxor 01/10/2008 14:51


Ma asteptam sa spui asta, dar credeam ca vei incheia cu un "tipic Rox", since you know me so well. ;)