Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

Présentation

  • : Le blog d'Anaxor
  • Le blog d'Anaxor
  • : impresii, calatorii, fotografii si tot ce-mi mai trece prin cap
  • Contact

Recherche

Liens

10 août 2010 2 10 /08 /août /2010 19:52

     Rust, un orasel din Austria, situat pe malul lacului Neusiedler, isi intampina vizitatorii cu o atmosfera calma, multa liniste si mai ales... cu numeroase familii de berze! Aproape fiecare casa se mandreste cu un cuib de berze situat pe acoperis, de unde se ivesc ciocurile lungi si ochii curiosi ai locatarilor. E o placere sa le privesti ingrijindu-si puii sau spionandu-te de pe turla bisericii. Aici, berzele au devenit mascota orasului, fiind reprezentate pe siglele hotelurilor sau ale restaurantelor, iar statuetele lor  iti atrag privirea din rafturile magazinelor.

     Acest orasel este o oaza de relaxare atat pentru trup, cat si pentru suflet. Calatorul gaseste aici un peisaj asemanator deltei (mult stuf, pasari acvatice, canale navigabile) si o larga gama de sporturi de agrement (de la inchiriat biciclete, hidrobiciclete sau barci cu motor, la excursii cu vaporul, terenuri de tenis, volei si squash). La toate acestea, hotelurile pot adauga piscine, zone spa si terase unde poti petrece ore placute in hamac, in compania unei carti (recomandarea mea este SeeHotel).

     De asemenea, Rust se afla situat intr-o zona viticola si se organizeaza degustari in cadrul cramelor localnicilor, iar doritorii pot pleca cu o sticla (sau mai multe) din vinul preferat, bineinteles contra cost.

     Va las in compania catorva imagini surprinse in scurta noastra sedere acolo.

 

rust 8285

rust 8284

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rust 8353

rust 8354

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rust 8292

rust 8290

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rust 8289

rust 8291

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rust 8296

rust 8297

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rust 8286

rust 8355

 

 

 

 

 

 

 

 

 rust 8352

Partager cet article

Repost 0

commentaires